Результати мультисекторального дослідження областей центральної України

22.06.20

doslidjennyaЕксперти “Укрпромзовнішекспертизи” взяли участь у проведенні мультисекторального дослідження 7 областей центральної України

Проведене дослідження мало на меті підтримку економічного розвитку центральних  регіонів України через розширення співпраці з нідерландськими бізнес-партнерами, що в свою чергу сприяє розвитку малого та середнього бізнесу в цих областях.

В перелік досліджуваних областей потрапили: Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Черкаська, Київська, Кіровоградська, Чернігівська. До аналізу були взяті промислові сектори: легка промисловість, виробництво меблів, металообробка.

Проєкт базується на інтерв’ю з представниками уряду окремих регіонів, підприємств та громадських організацій, що працюють у вибраних секторах.

Дякуємо за співпрацю нашим постійним партнерам Українському центру сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) і підтримці Посольства Нідерландів в Україні.

Повна версія дослідження доступна на сайті Посольства Нідерландів в Україні: https://bit.ly/2CxLkFv https://bit.ly/2CxLkFv